Контакт центр:    (067) 477-7011      (063) 477-7011     (099) 477-7011     [email protected]

Акція! Безкоштовне підключення та 250 грн на рахунок, м.Канів, м.Звенигородка, м.Ватутіно, с.Юрківка, смт.Катеринопіль, с.Шостакове та с.Чичиркозівка

Шановні друзі!

       З радістю повідомляємо, що впроваджено акцію  «Безкоштовне підключення та 250 грн  на рахунок». В акції можуть взяти участь особи, які ще не користувалися послугами OCTONET. При підключенні абонент вносить авансовий платіж на свій особовий рахунок у розмірі 500 грн, після чого отримує 250 грн на особовий рахунок у якості бонуса. Ці кошти в жодному разі не повертаються. Додаткових угод, не описаних в цих правилах, які обмежують свободу вибору абонента немає.

Акція проводиться з 25.11.2019 у зоні покриття мережі OCTONET у м.Канів, м.Звенигородка(крім вул. Червона), м.Ватутіно, с.Юрківка, смт.Катеринопіль, с.Шостакове та с.Чичиркозівка.

Взаємовідносини абонента і компанії регулюються договором публічної оферти. Заявку на підключення можна залишити за контактними телефонами або за допомогою форми нижче:

Для оформлення заявки на підключення до мережі Інтернет просимо уважно заповнити всі текстові поля та натиснути кнопку «Відправити».
Звертаємо Вашу увагу на те, що натискаючи кнопку «Відправити», Ви добровільно даєте згоду на обробку Ваших персональних даних, які були Вами зазначені при заповненні форми.

З повагою, Адміністрація.